Voor organisaties

Vitale mensen maken een vitale organisatie. Het loont dus om te investeren in talenten van je medewerkers. Als mensen werk doen dat echt bij hen past zitten ze beter in hun vel, komen ze tot betere resultaten hebben ze plezier in hun werk en merk je dat onmiddellijk aan de sfeer.

Een loopbaantraject kan helpen om te kijken of het werk nog wel bij een medewerker past. Zit hij/zij nog wel op de goede plek en wat is nodig om hem/haar ook voor de toekomst ‘werkproof’ te houden?

Er kunnen daarnaast legio redenen zijn om loopbaancoaching in te zetten.

Wat te denken van:

  • Door een organisatiewijziging verdwijnen, veranderen of komen er nieuwe banen, hoe passen de huidige medewerkers in dit plaatje?
  • Medewerkers doen fysiek zwaar werk, kunnen ze dit ook als ze ouder worden volhouden of moeten we kijken naar een 2e carrière?
  • Je wilt op gepaste wijze afscheid nemen van een medewerker en hem of haar perspectief voor te toekomst bieden, liefst van werk naar werk?
  • Mijn managers vinden het lastig om hun medewerkers te coachen bij hun leer- & ontwikkeltrajecten, hoe kunnen ze in die rol worden gefaciliteerd?

 

Bovenstaande vragen kunnen aanleiding geven om een (loopbaan)professional in te schakelen voor een individueel loopbaantraject, een van werk naar werktraject, outplacement of een studieadvies. Maar ook kan het aanleiding zijn voor een loopbaantraining.

Een traject bij Karin Vos Training & Loopbaancoaching staat garant voor een kwalitatief, boeiend en inspirerend maatwerktraject.

Wij werken met NOLOC gecertificeerde loopbaanprofessionals.

NOLOC

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek van zo’n 1 ½ uur gaan we in op wat er speelt en met welke vragen je verder wilt. In dat gesprek komt ook aan de orde of en hoe ik je verder kan helpen. Het blijft maatwerk. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we samen verkennen wat bij de vraag past.

In het trajectvoorstel staat het doel van de coaching of training als ook de werkwijze. We maken een zogenaamde routeplanner met concrete resultaten.

Na akkoord start het traject.

 

Lees verder: