Help! Mijn medewerkers maken werk van hun loopbaan…

 “Hoe motiveer en inspireer jij jouw medewerkers om in beweging te komen?”

Het is tegenwoordig niet meer de vraag óf organisaties zich moeten richten op loopbaanontwikkeling en arbeidsmobiliteit, maar op wat voor manier ze dat gaan doen. Als leidinggevende kan je niet meer om het onderwerp heen.

Dat is waar, maar hoe pak je dat aan en wat nou als juist de medewerkers die je juist zo graag zou willen houden gaan bewegen? En herken je deze: wat nou als jouw eigen baan niet eens zo zeker is?

Hoe blijf je dan jouw medewerkers stimuleren, motiveren en inspireren?

Om organisaties en leidinggevenden daarbij te ondersteunen is de training
Help! Mijn medewerkers maken werk van hun loopbaan… ontwikkeld.

Deze training ondersteunt leidinggevenden in hun rol bij het stimuleren van ontwikkeling en mobiliteit van medewerkers. De training is in handen van 2 ervaren loopbaantrainers en in een groep van 8-10 deelnemers.

Tijdens de training wisselen leidinggevenden ervaringen uit over de wijze waarop zij ontwikkeling en mobiliteit in hun team kunnen stimuleren. Aan de hand van praktijkvoorbeelden ontwikkel je een visie op jouw rol en mogelijkheden om de loopbaan-zelfregie van uw medewerkers op een positieve manier te vergroten. Je krijgt daarvoor technieken en principes aangereikt uit de positieve psychologie, progressiegericht coachen en verkennen met waardering.

Hoe voer je een ontwikkelgesprek waarbij de medewerker gemotiveerd wordt om zelf aan de slag te gaan? Hoe bespreek je ontwikkeling met iemand die daar geen behoefte aan heeft? Wat doe je als een talentvolle medewerker niet verder kan groeien in jouw team? Met collega-leidinggevenden bespreek je deze vragen en verkent verschillende oplossingen. Met een trainingsacteur worden verschillende situaties nagebootst.

Er is alle ruimte voor eigen casussen.

De training duurt een hele dag plus een dagdeel met daartussen een periode van vier tot zes weken waarin je gesprekken met jouw medewerkers voert.

Voorafgaand maakt je kennis met drijfveren- & loopbaantest en maak je een voorbereidende opdracht.

Na afloop van de training
– Heb je een duidelijkere visie op jouw rol en mogelijkheden om medewerkers te stimuleren in hun ontwikkeling;
– Weet je welke steun jouw eigen organisatie daarbij biedt;
– Heb je kennis van veranderpsychologische principes en progressiegericht coachen bij ontwikkeling en mobiliteit.
-Na aanmelding volgt een intake waarbij we samen bekijken of Help! Mijn medewerkers maken werk van hun loopbaan… bij jouw vraag past.

Kosten:   Help! Mijn medewerkers maken werk van hun loopbaan… kost incl. intake, drijfveren- & loopbaantest, werkmateriaal, trainingsacteur en lunch € 750,- pp

Bij speciale wensen zoals incompany-training neem dan contact op voor een maatwerk-offerte.

alle prijzen zijn excl. BTW en eventuele reiskosten

Gun jezelf de verkenning en vul het contactformulier in!

 

Lees verder:
Agenda
Loopbaancoaching voor organisaties
Loopbaancoaching voor jezelf – Maak werk van je werk!