Van werk naar werk

  • Door organisatiewijziging worden medewerkers boventallig
  • Je zoekt een gecertificeerde loopbaancoach op grond van art10d CAR-UWO
  • Een medewerker moet werken aan een 2e carrière door (dreigend) uitval
  • Je wilt op gepaste wijze afscheid nemen van een medewerker en hem of haar perspectief voor te toekomst bieden, liefst van werk naar werk?
  • Jouw medewerker is langdurig ziek. Wet Poortwachter vraagt een re-integratietraject; hoe pak je dat op?
  • Spoor 2 wordt gevraagd; hoe pak je dat aan?

Bovenstaande vragen kunnen aanleiding geven om een (loopbaan)professional in te schakelen voor een van Werk Naar Werktraject, re-integratiebegeleiding of outplacement.

Een traject bij Karin Vos Training & Loopbaancoaching staat garant voor een kwalitatief, boeiend en inspirerend maatwerktraject.

Met ruime ervaring binnen onder andere overheid, & organisaties en grote Mobiliteitsnetwerken zoals SAM en DNA is beweging gegarandeerd!

Wij werken met NOLOC gecertificeerde loopbaanprofessionals.

NOLOC

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek van zo’n 1 ½ uur gaan we in op wat er speelt en met welke vragen de organisatie verder wil. In dat gesprek komt ook aan de orde of en hoe ik je verder kan helpen.

In het trajectvoorstel staat het doel van het traject als ook de werkwijze. We maken een zogenaamde routeplanner met concrete resultaten.

Na akkoord start het traject.

Een traject start met een individueel Van Werk Naar Werk – onderzoek met de medewerker. We brengen in kaart waar de medewerker nu staat, waar de wensen en mogelijkheden liggen op het gebied van vitaliteit, scholing, ontwikkeling en baankansen. Het onderzoek resulteert is een Van Werk Naar Werk Contract.

Een volledig Van Werk Naar Werktraject duurt maximaal 21 maanden of zoveel eerder dat een medewerker een nieuwe baan heeft gevonden.

Tijdens het traject wordt de voortgang minimaal elke 3 maanden gerapporteerd.

Een traject bestaat uit maandelijkse gesprekken en vindt plaatst op een gezamenlijk overeengekomen locatie, bijvoorbeeld in een coachhuis. Daarnaast is er tussentijds contact met oefeningen en mailcontact.

Ook e-coaching behoort tot de mogelijkheden.

Het blijft maatwerk. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we samen verkennen wat bij de vraag past.

Lees verder:
Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek 
Uit je hoofd, in je lijf!,
Hervind je evenwicht tussen geest, emoties en lichaam
Help! Mijn medewerkers werken aan hun loopbaan!